Golfgasten zakelijk

GolfGasten.nl is het platform voor de nieuwe generatie golfers. GolfGasten schrijft artikelen om de nieuwe golfers meer te leren over de sport.  Onze webshop is er om de nieuwe generatie te voorzien van voordelige golfspullen van goede kwaliteit. Daarnaast houdt GolfGasten zijn publiek op de hoogte via Instagram. Waarom dan een pagina voor GolfGasten zakelijk?

GolfGasten zakelijk voor Ondernemers

GolfGasten is het resultaat van een ondernemende drive van twee jonge ondernemers, wat zij graag delen met andere ondernemers. Zo dachten zij, laten we eens “een golfballetje opgooien bij onze connecties.” Dit uit zich direct in het bedrukken van golfballen, waar bij elke transactie meteen een shoutout gedaan wordt op sociale media kanalen waaronder Instagram en LinkedIn. Daarnaast schrijven we wekelijks een nieuwe artikel en plaatsen we elke vrijdag een nieuwe Golfplaat van de week in onze Golfplatenlijst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor een eventuele samenwerking.

Onze zakelijke partners

Op onze zakelijke pagina refereren wij ook graag naar ons netwerk om ons geloof in partnerschap te uiten.  Je gaat toch ook niet in je eentje golfen? Hetzelfde doen we op sociale media, want zowel daar als in de baan wordt er altijd even over zaken gesproken. Wil jij ook je logo op onze pagina en onze sociale media? Neem dan contact met ons op via info@golfgasten.nl of vraag gelijk een offerte aan.

zakelijk-golfgasten-humor
golf-tee-afslag

Onze zakelijke leveranciers

Wij staan open voor interactie met meerdere partijen. Daarnaast geloven wij in transparantie. In onze ogen zit er namelijk een win-win situatie in gelijkwaardig partnerschap. GolfGasten.nl is een platform waarop een zo’n divers mogelijk assortiment aan golfspullen wordt aangeboden voor de nieuwe generatie golfers, wat we hopen constant up-to-date te houden. Graag laten wij ons benaderen voor kansen om ons aanbod te vergroten en op deze manier meer partners te vinden om een baantje mee te gaan lopen. Neem vrijblijvend contact met ons op.