Over GolfGasten

GolfGasten staat voor de nieuwe generatie golfers die niet meer geïnteresseerd is in de elitaire status voor de sport. Met name COVID-19 heeft een grote groep mensen kennis laten maken met het prachtige golfen, omdat veel van de activiteiten die mensen uitvoerden in hun dagelijks leven niet meer mogelijk waren. Geluk bij een ongeluk, zou je kunnen zeggen. Want wat is er nou mooier dan golfen?

Aangezien er steeds meer gasten van jonge leeftijd gaan golfen, hebben wij GolfGasten in het leven geroepen. Wij zijn een platform voor de nieuwe generatie golfers. De moderne golfer. De golfer die hip gekleed naar de baan wil, maar het liefst wel geld overhouden om ook nog andere dingen te kunnen doen in zijn al veel te drukke millennial leven. Goed golfspul voor een goede prijs, dat is waar wij voor staan.

Entertainment en informatie voor golfers, daarvoor moet je hier zijn. Leer ons kennen. Hieronder stellen we ons even kort aan je voor. Stuur ons een persoonlijk berichtje als je een vraag hebt over onze shop, ons blog, of met wat voor club je het beste kan slaan. Wij zijn GolfGasten en laten we samen die baan veroveren.