hustler-kennisbunker-golfgasten

Hustler

Hustler. Moet je meteen denken aan dat 18+ programma? Dat zegt meer over jou dan over golf. Want met golf is een hustler iets heel anders. Een hustler is eigenlijk “gewoon iemand die hosselt”. Zoekt zijn tegenstanders zo uit dat ie weet dat ie kan winnen, maar met name dat ie een wedje kan leggen. Zie bijvoorbeeld hoe deze man het aanpakt.

Vals spelen bestaat niet. Slimmer omgaan met de regels wel. Er is geen sport op de wereld met zoveel regels als golf. Vanwege de zelfde regel is er geen sport op de wereld waarbij zoveel wordt valsgespeeld als bij golf. Denk er maar eens over na, wie van je vrienden een handicap heeft die daadwerkelijk reflecteert hoe goed die persoon werkelijk is? Er is ook niks mis met een goede mulligan hier en daar. Althans, zo oordeelt onze eindredacteur. Zelfs Donald Trump, waarvan je het niet zou verwachten, is nog wel eens een hustler.

Wij willen dan ook niemand aanmoedigen, maar niet alleen de voormalig president van de Verenigde Staten wil nog wel eens de regels buigen zodat ze beter uitkomen voor zichzelf. Ook veel professionals “hustelen” er stiekem nog wel eens op los. Alles voor de overwinning.

Hopelijk begrijp je nu beter wat een hustler is en ben jij of ken jij er een. Wil je weten over onze ervaring met het omgaan van de golfregels? Lees dan eens ons verhaal. Om meer golf kennis op te doen kan je verder scrollen door onze kennisbunker. Veel plezier in de baan!