Kennisbunker

leren-over-golf

Meer leren over golf doe je bij GolfGasten. Onze kennisbunker biedt een lijst met golf begrippen en zoomt daarin dieper in op verschillende begrippen die we hebben verzameld op onze Instagram-pagina. Heb jij begrippen of andere zaken die je graag wilt leren over golf? Stuur ons dan een WhatsApp-bericht en wij zorgen dat deze behandeld wordt.

golf begrippen lijst

Hoe kan je beter leren over golf dan te beginnen met onze golfbegrippen lijst. Klik hier voor een uitgebreide lijst met alle golfbegrippen die jij moet leren over golf voordat je de baan opgaat. Je kan deze lijst bijvoorbeeld ook gebruiken wanneer je gaat studeren voor je GVB. Hieronder zie je een lijst met golfbegrippen waar we wat dieper op inzoomen.

kennisbunker artikelen

Vind hier artikelen waar mee leren over golf steeds makkelijker wordt gemaakt. Wekelijks posten wij nieuwe artikelen om de kennis van onze volgers te verrijken. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Artikelen

Blijf op de hoogte

Voordelig golfen mogelijk gemaakt voor de nieuwe generatie. Golfen is niet meer voor de elite, golfen is voor iedereen. Goed spul voor een goede prijs, verteld met een goed verhaal. Dat is waar wij voor staan. Leer ons kennen en volg ons op Instagram en ontdek dikke content voor golfgasten zoals jij.